Szexfantáziák - mi jár a fejedben?

Egy tanárommal...

Komolyan lenyűgöz, milyen szépen tudjátok leírni a fantáziáitokat. 

Kockásfülű Nyuszi történetét olvashatjátok most. Nekem nagyon tetszik. Nevezhetjük mondjuk “egyetemi fantáziának”, de persze nem kell kategorizálni.

Írjatok, ha szívesen megosztanátok Ti is, miről ábrándoztok. A cím a szokásos: p.nancy.blog@gmail.com

 

diáklányos

 

A történetben szereplő férfi tanárom az egyetemen. Egy jóképű, nagyon kedves, intelligens és korrekt negyvenes férfi, és van valami gyengédség a pillantásában. Órám volt vele, és nehéz volt nem észrevenni, hogy tetszem neki. Egészen tegnapig sose fantáziáltam Róla, és sose írtam még le szexfantáziát. Szóval itt az én fiktív történetem kettőnkről.

– Ugye tudod, hogy ez csak egyszer történhet meg? – kérdeztem.
– Tudom, ezért kell felejthetetlenné tennünk – válaszolta.

Az íróasztalnak támaszkodva csókolóztunk, a ruhám alá csúsztatta a kezét, és lassan simogatni kezdte a combomat és a fenekemet, majd a belső combomat cirógatta, és a bugyimon keresztül a Vénusz-dombomat. Kigomboltam az ingét, és csókolózás közben a hátát simogattam. Elkezdte csókolgatni a nyakam, és a kezét a bugyimba csúsztatta, megnedvesítette a mutató- és a középső ujját, és finoman simogatta a szeméremajkaimat. Hosszú, sötétbarna hajam a vállát és a mellkasát cirógatta. Kicsatoltam az övét, kigomboltam és kicipzároztam a nadrágját. Ahogy hozzámsimult, a hasamon éreztem, mennyire kemény a farka. Benyúltam az alsónadrágjába, és tétován körözni kezdtem az hüvelykujjammal a makkján, simogattam a farkát, megfogtam a heréit és finoman húzogatni kezdtem. Eközben Ő végig a puncimat simogatta. Hangosan felsóhajtott:

– Ez nagyon jó… Mi lenne, ha levenném a ruhád, és az ágyon folytatnánk? Szerintem mindketten jobban élveznénk, ha a nyelvemmel csinálnám.
– Úgy érted, hogy…
– Igen, úgy, ki akarlak nyalni.

Lehúzta rólam a ruhát, kikapcsolta a melltartómat, felemelt és az ágyra tett. Gyorsan megszabadította magát a nadrágjától, aztán rámfeküdt, csókolóztunk egy kicsit, majd végigcsókolta a nyakamat, a melleimet, a hasamat. Belecsókolt a köldökömbe, amitől megborzongtam. Elérkezett a bugyim vonaláig, megfogta és gyengéden lehúzta rólam.

földön fekvő fehérneműs lány

A félig nyitott combjaim közé feküdt.

– Tudod, mióta fantáziálok arról, hogy kinyallak? – nézett rám, a gyönyörű kék szemei csillogtak az izgalomtól. Megfogta a lábaimat és feltolta, hogy teljesen hozzámférjen.
– Ne, így túl sokat látsz belőlem – mondtam zavartan.
– Ne izgulj, gyönyörű vagy. Lazíts.

Először apró csókokat adott a belső combomra, a bikinivonalam környékére, a Vénusz-dombomra, a szeméremajkaim külső felére, aztán egyre beljebb, végül a csiklómra. A nyelve hegyével körözni kezdett a csiklómon, majd a kisajkaimat nyalogatta és a hüvelyem környékét. Az ajkai közé szorította a kisajkaimat és finoman szívogatni kezdte. Hangosan felsóhajtottam a gyönyörtől.  Ezután a szeméremajkaimat finoman csókolgatta, és szopogatni kezdte a csiklómat, először finoman, lassan, aztán egyre erősebben és gyorsabban. Felnyögtem, ő pedig két ujjával a hüvelyemnél kezdett körözni, majd gyengéden belém tolta, és masszírozni kezdett belülről.

zoknik

– Mondd, hány férfival voltál eddig együtt? – kérdezte.
– Eggyel, és vele is csak pár alkalom volt – válaszoltam.
– Érzem az ujjaimmal, milyen szűk a hüvelyed.
– Baj? – kérdeztem kicsit ijedten.
– Dehogy baj, egy férfinak ez nagyon jó – nyugtatott meg.
– Figyelj, azt akarom, hogy tövig belémhatolj, akkor is ha fáj. Akkor is csináld, ha sikongatok.
– Jól van, de lassan és gyengéden fogom csinálni, nem fog fájni.
– Még valami. Élvezz a puncimba, azt akarom, hogy mindkettőnk számára felejthetetlen legyen.
– Rendben – megcsókolt. – Akarod, hogy nyalogassalak még egy kicsit?
– Nem, most már dugj meg.

A másik párnáról levette a kispárnát.

– Emeld meg a feneked – a fenekem alá tette a kispárnát, az egyik lábamat pedig a vállára húzta. – Így, most már biztos jó lesz.

A farkát a hüvelyemhez illesztette, és gyengéden betette a makkját. Aprókat lökött rajtam, hogy táguljak egy kicsit. Aztán kicsit mélyebben belémhatolt, nagyjából félig. Hangosan felnyögtem, félig a fájdalomtól, félig azért, mert élveztem. Gyengéden, lassan dugott, én pedig ziháltam alatta. Megsimogatta az arcomat.

lány pohár

– Lazíts – szájon csókolt. Engedtem, ahogy mondta, és így egyre jobban élveztem, ahogy mozgott bennem.
– Hatolj belém teljesen – kértem. – Érezni akarom, hogy szétfeszítesz.
– Biztos? – Bólintottam, Ő pedig újra megcsókolt, és egy határozott mozdulattal, de még mindig gyengéden tövig belém csúszott.
– Úristen – lihegett, – ez minden férfi álma. Oh, de szorítasz…

A farka teljesen kitöltötte a puncimat, és a kezdeti fájdalom helyét átvette a gyönyör. Apró mozdulatokkal dugott, szinte masszírozott belülről.

– Most csináld úgy, ahogy Te szereted – suttogtam a fülébe.
– De úgy nem bírom sokáig…
– Nem baj, csináld úgy… – kértem rá még egyszer. Most sokkal nagyobb lendülettel kezdett dugni, hol tövig bennem volt, hol épp csak a makkja. Mindketten ziháltunk a gyönyörtől. Egyre közelebb jutottam a csúcshoz, és láttam Rajta, hogy már Ő is nagyon közel jár.
– Élvezz belém… – tört ki belőlem, miközben az orgazmus első hullámai végigsiklottak rajtam, – élvezz a puncimba, kérlek…

Most már ő se türtőztette magát tovább, éreztem, ahogy az egész teste megfeszül, és nagyokat lökve rajtam elélvez. Az orgazmusom egyre erősödött minden egyes mozdulattal, míg végül szinte megsemmisültem tőle. Egy pár pillanatra minden megszűnt, csak a gyönyör létezett.

Aztán legördült rólam, és elterült mellettem. Feküdtem tovább, és egy darabig nem tudtam megmozdulni, mindenem zsibbadt az orgazmus lecsengő hullámaitól. Magához húzott, adott egy csókot a homlokomra.

lány függöny

– Jól vagy? –kérdezte.
Csak bólogatni tudtam.

– Még zsibbadok.
– Ez túl jó volt, én nem tudom beérni ennyivel – mondta.

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. ellie says:

    aha, aha, aha. Én is ilyeneken gondolkozom. Nyilván nem az unalmas előadáson, most komolyan…

  2. Bertie says:

    Most tényleg ilyeneken gondolkoznak a lányok egyetemi órákon? Mert akkor nagyon szeretnék egyetemi tanár lenni… gyorsan ledoktorálok vagy valami…

  3. pici says:

    (Nem akarja elküldeni a kommentemet, pedig mióta próbálkozok) Szóval hogy nekem is van egy tanárom, akire ráillik a leírás. És tetszik! Bejön a sztori.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!